Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdonderdag 19 april 2012    Evangelie van 2012-04-19
(Heilige Leo)
begintijd20:15 uur
eindtijd21:45 uur
 titelAvondconcert - Britten, Brittains and more
beschrijving
Datum: Donderdag 19 april 2012
Locatie: St. Willibrordkerk, Minrebroederstraat 21, Utrecht
Tijd: 20.15 uur- 21.45 uur
Entree: Vrij, collecte na afloop
Website: www.sintwillibrorduskerk.nl

Avondconcert ‘Britten, Brittains and more’

Koorconcert Conservatorium olv Rob Vermeulen
Eindelijk is het zover, de koren van het conservatorium presenteren zich! Pianist, violist of organist: elke student waagt zich aan het grote koorrepertoire.

Een gevarieerd programma met natuurlijk koormuziek in verscheidene bezettingen. Het zangerskoor draagt ook zijn steentje bij om er een fantastische avond van te maken. De koren worden begeleidt door een strijkorkest en organiste. Naast de vocale muziek zal ook het stuk “Simple Symphony” uitgevoerd worden door het strijkorkest. Rode draad in het programma is de componist Benjamin Britten (1913-1976).

Primaverafestival
Het concert maakt onderdeel uit van het Primaverafestival (19 april t/m 27 april) georganiseerd door de studenten van het Utrechts Conservatorium. In totaal zijn er 13 optredens te zien in en rondom Utrecht. Van een concert met wijnproeverij in een kerk tot en met een kinderconcert, niets is te gek voor de studenten van het Utrechts Conservatorium.

info

www.sintwillibrorduskerk.nl

locatieWillibrordkerk, Minrebroederstraat 21
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl