Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
RKJ Den Haag

RKJ Den Haag

E-mail

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 28 maart 2012    Evangelie van 2012-03-28
begintijd18:15 uur
 titelThema-avond Verheugt u in de Heer
beschrijving

Woensdag 28 maart 2012 organiseert RKJ Den haag weer een interessante thema-avond. Deze keer met de thema: Verheugt u in de Heer. Wil je meer weten over deze belangrijke thema van ons geloof? Kom dan ook mee naar deze RKJ thema-avond.

Het thema wordt deze keer uitgewerkt door de jongere Shandrick Elodia. Wel willen we je erop attent maken dat de RKJ thema-avond deze keer plaats zal vinden bij de Agneskerk, Beeklaan 188 ( tram 12 richting Duindorp : uitstappen bij halte Cartesiusstraat)

De avond begint om 18:15 met een Heilige mis. Hierna zullen we lekker gaan genieten van het gerecht dat deze keer door Dikmar Oleana zal worden voorbereid.

Ook deze keer zullen we hetzelfde spelletje spelen na het eten. Als je het eten super lekker vond, doneer je € 3,- (of meer als je wilt) op onze rekening (758508859 t.n.v. M.W.J de Groot ) of contant. Vond je het eten wat minder, doneer je gewoon € 2,- of € 1,- of zelfs € 0,10. Dus alles mag: in ieder geval zal alles boven de € 3,- gewaardeerd worden als een 10.

Na het eten zullen we verder gaan met de avond met de thema ‘Verheugt u in de heer’. Tot slot is er gelegenheid om gezellig door te praten onder het genot van wat lekkers en wat drinken.

info

rkjdenhaag@hotmail.com
secretariaat@willibrordparochie.net

organisatieRKJ Den Haag
locatieAgneskerk, Beeklaan 188
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl