Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 1 april 2012    Evangelie van 2012-04-01
(Palmzondag)
begintijd15:00 uur
 titelPrijsuitreiking Beste Religieuze Stripboek
beschrijving

De jaarlijkse Gabriël-prijs voor het beste religieuze stripboek in het Nederlandse taalgebied wordt net als verleden jaar uitgereikt in het Vlaamse Aalst bij Monastic. Monastic is een winkel voor monastieke producten en inmiddels ook uitgever van religieuze stripboeken.

De Gabriël-prijs gaat dit jaar naar het stripboek ‘Het Evangelie volgens Matteüs’, het derde deel van een reeks over de Bijbel uitgegeven door Sylvester Strips, Den Bosch.

Een speciale vermelding van de jury ontving het stripboek ‘Sint-Maarten, een levende legende‘, uitgegeven door het Sint-Maartensberaad en Uitgeverij Matrijs, in Utrecht.

De prijsuitreiking vindt plaats op Palmzondag 1 april (dit is geen grap) bij Monastic, Priester Daensplein 4, Aalst, België, juist tegenover de hoofdingang van de Sint-Maartenskerk in het centrum van Aalst.

De bijeenkomst begint om 15 uur. De toegang is vrij.

info

Vincent Kemme
0474 / 771 971
kathostrip.wordpress.com

locatieMonastic, Priester Daensplein 4
plaatsAalst (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl