Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 6 april 2012    Evangelie van 2012-04-06
(Goede Vrijdag)
begintijd21:30 uur
 titelTaizeviering OLV-Hemelvaartkerk
beschrijving

Op Goede Vrijdag (6 april) wordt er in de OLV-Hemelvaartkerk weer een Taizéviering gehouden. We zullen op deze bijzondere dag weer samen zingen, bidden en stilzijn. Op Goede Vrijdag altijd rondom verschillende passages uit het lijdensverhaal van Jezus. De viering is weer als vanouds op vrijdagavond 21:30u.

Nieuw deze Goede Vrijdag is de openstelling van de kerk. Tussen 20:00u en 21:00u is de kerk geopend voor gebed en stilte: Zomaar even binnenwandelen en een kaarsje aansteken, even rustig zitten, even bidden of gewoon even nadenken. De Taizéviering voor die avond is op dat moment al klaargezet, dus de kerk is al sfeervol verlicht met kaarsjes. Om 21:30u zal dan vervolgens de Taizéviering beginnen.

Iedereen is van harte welkom om tussen 20u en 21u even de kerk binnen te wandelen en uiteraard om 21:30u de Taizéviering bij te wonen. De viering wordt zoals altijd gehouden in de OLV-Hemelvaartkerk aan de Grote Kerkstraat in Raamsdonksveer!

info

info@taizeraamsdonksveer.nl
www.taizeraamsdonksveer.nl

locatieOLV-Hemelvaartkerk, Grote Kerkstraat
plaatsRaamsdonksveer (Noord-Brabant)
postcode49
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl