Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Reis
reis
wanneervrijdag 15 t/m zondag 17 oktober 2004    Evangelie van 2004-10-15
 titelJongens en vaders samen op kamp
beschrijvingEen weekend samen grenzen verleggen, zweten, avonturen beleven en praten als mannen onder elkaar. Zo'n weekend is er van 15-17 oktober 2004 voor vaders en zonen, georganiseerd door Discovery.

De activiteiten zijn nog een beetje een verrassing, maar reken op de volgende ingrediënten: een hike maken met je adventure-rugzak op; slapen (meestal doe je dat op een bed, maar het kan ook anders...); quad rijden op een speciale quadbaan; chillen rondom een kampvuurtje; zou je in oktober nog durven zwemmen? Echte bikkels wel!


Het wordt dus een uitdagend weekend. Maar moet je nu een echte held of sportman zijn? Nee, dat hoeft niet. Je moet wel wat lef hebben, niet al te veel hoogtevrees of bang zijn voor koud water en zeker niet bang voor een zoektocht naar geestelijk overleven.


Zonen, jonge mannen van 13 t/m 17 jaar: wij dagen je uit om dit weekend met een 20-tal andere jongeren en hun vaders door te brengen in Voorthuizen en omgeving. Vaders: deel je ervaringen met opvoeden eens met elkaar. Neem tijd, investeer tijd in je zoon en gun jezelf een ander weekendje door even uit de dagelijks beslommeringen te stappen.

Discovery heeft opnieuw grote verwachtingen van dit weekend. Bij de regelmatig terugkerende moeder-dochter weekenden zien we dat relaties verbeteren en dat is geweldig om te zien! Overigens wordt dit najaar ook voor het eerst een vader-dochter weekend georganiseerd.

Discovery is een van de jongerentakken van de interkerkelijke stichting Agapè. Jaarlijks verzorgt Discovery vele kampen en weekenden voor jongeren van 11-25 jaar.

infoDiscovery, (0342) 474738
Gerritvw@discovery.nl (Tijdens de zomer kan beantwoording in verband met onze zomerkampen wat langer op zich laten wachten)

Agapè, (0343) 41 57 41

www.agape.nl/discovery
locatieVoorthuizen en omgeving
plaatsVoorthuizen (Gelderland)
postcode37
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl