Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 15 april 2012    Evangelie van 2012-04-15
(Goddelijke Barmhartigheid / Beloken Pasen)
begintijd14:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelZondag van de goddelijke Barmhartigheid
beschrijving

Zondag van de Goddelijke Barmhartigheid In het jaar 2000 heeft paus Johannes Paulus II de zondag na Pasen uitgeroepen tot Feest van de Goddelijke Barmhartigheid. Volgens paus Benedictus kan alleen de goddelijke barmhartigheid het “kwaad van deze wereld” verslaan.

Jezus woorden tot Zr. Faustina: “Mijn dochter, laat iedereen weten dat ik een en al liefde en barmhartigheid ben. Eenieder, die met vertrouwen tot mij komt, ontvangt mijn genade zo overvloedig, dat hij ze niet bevatten kan en hij zal ze ook naar andere mensen laten stromen. Vereert de Goddelijke Barmhartigheid en stelt in haar een onbegrensd vertrouwen”.

De middag begint om 15.00 u met een korte inleiding en gebed, vervolgens een H. Mis m.m.v. pater Bertus van Schaik s.c.j. en wordt afgesloten met Aanbidding van het Allerheiligst Sacrament.

Biechtgelegenheid 14.30 u - 15.15u.

De middag vindt plaats in de Mariakerk, Mariaplein 1, 4834 XG Breda

info

André Kruijver
076-5611565
a.kruijver@casema.nl

locatieMariakerk, Mariaplein 1
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl