Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 6 april 2012    Evangelie van 2012-04-06
(Goede Vrijdag)
begintijd13:00 uur
 titelWandeling op Goede Vrijdag
beschrijving

Op Goede Vrijdag, 6 april a.s., wordt er weer een wandeling voor onze Parochie georganiseerd welke dit keer gekoppeld is aan de viering van 19.00 uur in Herwen.

We komen samen bij de kerk in Herwen en vertrekken daar ’s middags om 13.00 uur. Na een wandeling van 7,5 kilometer komen we rond 14.30 uur aan bij de kerk in Hoch-Elten. Na een kleine pauze zullen we in het bos bij de kerk de daar aanwezige kruisweg bidden en lopen. Aansluitend pauzeren we om de benen te strekken en om iets te eten en te drinken (zelf meenemen). Zo rond de klok van 16.00 uur gaan we dan weer op pad richting Herwen, uiteraard via een andere route welke wel iets langer is, namelijk 8,5 kilometer. Om 18.00 uur kunnen we daar dan genieten van een eenvoudige broodmaaltijd en daarna gaan we naar de viering. Uiteraard staat daar het lijdensverhaal centraal. We verlaten de kerk in stilte en keren huiswaarts.

Een ieder is van harte uitgenodigd om aan deze wandeling mee te doen. Om de broodmaaltijd op het juiste aantal mensen af te kunnen stemmen, zou het fijn zijn als u zich voor deze wandeling aanmeldt bij het Parochie secretariaat: iedere werkdag bereikbaar tussen 9.30 uur en 12.30 uur.

info

secretariaat@sint-willibrordusparochie.nl
www.sint-willibrordusparochie.nl

locatie
plaatsHerwen (Gelderland)
postcode69
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl