Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdonderdag 15 maart 2012    Evangelie van 2012-03-15
begintijd19:00 uur
 titelGebedswake voor slachtoffers busongeval
beschrijving

Vanavond om 19 uur vindt in de Sint-Jozefkerk van Lommel-Kolonie een gebedswake plaats voor de slachtoffers van het busongeval in het Zwitserse Sierre.

Met dit initiatief wil de christelijke gemeenschap van Lommel in deze bijzonder pijnlijke momenten de getroffen families en de kinderen, leerkrachten en directies van de betrokken scholen nabij zijn.

Mgr. Patrick Hoogmartens, bisschop van Hasselt, gaat voor in de gebedswake, in aanwezigheid van de pauselijke nuntius, mgr. Giacinto Berloco.

Aan de kerk wordt een groot scherm geplaatst om iedereen de kans te geven om zijn meeleven uit te drukken en in gebed verbonden aanwezig te zijn.

TV-Limburg zendt de gebedsdienst rechtstreeks uit.

info
locatieSint-Jozefkerk van Lommel-Kolonie
plaatsLommel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl