Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 17 maart 2012    Evangelie van 2012-03-17
(St. Patricks Day)
begintijd11:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelWandeling vanuit Apeldoorn
beschrijving

De Franciscaanse Beweging organiseert zaterdag 17 maart (11.00-16.30 uur) vanuit Apeldoorn een wandeling van ongeveer 13 km. De tocht vertrekt om 11.30 uur vanuit de Fabianus/Sebastianuskerk, Sebastianusplein 1. (Station aan zuidkant verlaten, rechtsaf Laan van de Mensenrechten volgen tot kruising met Stadhouderlaan; daar linksaf – (Stadhouderlaan wordt) Arnhemseweg. Na ong. 15 min. bereikt men de kerk.) 

Deze franciscaanse wandeling staat in het teken van het thema ‘Meer dan genoeg; ons omgaan met (vrijwilligers-)werk’. Er wordt gelopen in groepjes onder leiding van iemand van de Franciscaanse Beweging.

Ontvangst: 11.00 uur, vertrek: 11.30 uur.

Kosten inclusief routebeschrijving (ter plekke te voldoen): € 5

Opgave via de mail: info@franciscaansebeweging.nl  of via telefoonnummer: 073-6131340.

Franciscaanse Beweging
Naast het organiseren van bijeenkomsten, cursussen, lezingen, studie- en bezinningsdagen en reizen en naast de uitgave van boeken en tijdschriften, organiseert de Franciscaanse Beweging ook wandelingen. Met haar wandelprogramma speelt ze in op de belangstelling van mensen om in deze tijd samen op pad te gaan, zoals Franciscus dat eeuwen geleden ook al deed. Deze tochten bieden naast ontspanning en ontmoeting ook momenten van stilte en bezinning. Aan het begin, tijdens en aan het slot van de wandeling kan men gebruikmaken van teksten om zich te verdiepen en met elkaar in gesprek te raken over een bepaald thema. 

info

(073) 613 13 40
info@franciscaansebeweging.nl
www.franciscaansebeweging.nl

locatieFabianus/Sebastianuskerk, Sebastiaanplein 1
plaatsApeldoorn (Gelderland)
postcode73
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl