Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Gemeenschap Emmanuel
(Emmanuel)

Gemeenschap Emmanuel

Website E-mail

De Gemeenschap Emmanuel
is een katholieke Gemeenschap
waarin alle levensstaten
vertegenwoordigd zijn
(gehuwden, ongehuwden,
mannelijke en vrouwelijke
toegewijden in het celibaat)
en kent een spiritualiteit
van aanbidding, compassie
en evangelisatie.

Nederland
info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

België
info@emmanuelvlaanderen.be
www.emmanuelvlaanderen.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 13 t/m woensdag 18 juli 2012    Evangelie van 2012-07-13
 titelYoung Professionals Forum 25-35 jaar
beschrijving

Een unieke vakantie in de zomer!

Voor wie?
Ben je een Young Professional tussen 25-35 jaar en heb je behoefte aan verdieping van je geloof en jouw professionele leven in een gezellige, mooie en ontspannen omgeving met internationaal karakter? Grijp dan deze unieke gelegenheid aan, en ga deze zomer mee naar het Young Professionals Forum in Paray-Le-Monial!

Wat?
Van 13/18 juli 2012 organiseert de gemeenschap Emmanuel in het Franse bedevaartsoord Paray-le-Monial, een internationaal forum voor jong werkenden; singles, stellen en jonge gezinnen in de leeftijd van 25 t/m 35 jaar.
Er zal dagelijks een veelzijdig programma worden geboden met zeer interessante, internationale sprekers en workshops.

Ontmoet tijdens het forum leeftijdgenoten in dezelfde levensfase en voed je christelijke roeping in de maatschappij. Laat je verrassen door de getuigenissen van geloof en hoop. Ervaar de onvergetelijke momenten van vreugde, gebed, verdieping, vermaak en ontspanning. Beleef de Sacramenten en een levendige Liturgie.

Er zal gedurende het forum Nederlandse vertaling zijn van het hoofdprogramma. Vertaling van de workshops is op verzoek en zal in het Engels of Nederlands zijn. Voldoende kennis van de Engelse of Franse taal is gewenst.

Waar?
Paray-Le-Monial is een klein stadje in de Bourgogne streek van Frankrijk. Wereldwijd bekend geworden doordat de H. Marguerite Marie Alacoque in de 17e eeuw visioenen heeft gekregen van het Heilig Hart van Jezus! Het Hart van Jezus dat brandt van liefde voor alle mensen.

In chapelle de la Visitation ligt haar lichaam opgebaard in een glazen schrijn. Deze kapel bevat een schitterend mozaiek met een uitbeelding van de visioenen. Jezus belooft aan H. Marquerite Marie dat iedereen die het Heilig Hart zal vereren, van God bijzondere genade zal verkrijgen.

Paray-Le-Monial is een bijzondere plek voor allen.

Praktische info en kosten
Op het inschrijfformulier vind je de precieze kosten en mogelijkheden qua overnachtingen en maaltijden. In het hotel is beperkte plaats, opgeven kan t/m 1 maart.

Het vervoer naar Paray-Le-Monial willen we zo veel mogelijk onderling regelen. Wanneer je met iemand meerijdt zullen de gemaakte kosten van brandstof en tol onderling worden verdeeld.  Naast de vervoerskosten zijn er geen verdere bijkomende kosten (m.u.v. privé uitgaven)

Een reis- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen.

info

www.emmanuelnederland.nl

organisatieGemeenschap Emmanuel
locatie
plaatsParay-le-Monial (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl