Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Gemeenschap Emmanuel
(Emmanuel)

Gemeenschap Emmanuel

Website E-mail

De Gemeenschap Emmanuel
is een katholieke Gemeenschap
waarin alle levensstaten
vertegenwoordigd zijn
(gehuwden, ongehuwden,
mannelijke en vrouwelijke
toegewijden in het celibaat)
en kent een spiritualiteit
van aanbidding, compassie
en evangelisatie.

Nederland
info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

België
info@emmanuelvlaanderen.be
www.emmanuelvlaanderen.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 23 juni 2012    Evangelie van 2012-06-23
begintijd12:30 uur
eindtijd17:30 uur
 titelOpen Dag Gemeenschap Emmanuel
beschrijving

De Gemeenschap Emmanuel viert dit jaar een Jubileumjaar. Omdat 40 jaar geleden de eerste leden de bijzondere genade van de Heilige Geest ontvingen, waaruit de Gemeenschap Emmanuel ontstond.

Deze open jubileumdag is bedoeld voor al diegenen die wel eens deelnemen aan activiteiten, die van een ander gehoord hebben over Emmanuel en er eens vrijblijvend wat van willen zien en voor al diegenen met wie we op een andere manier in contact staan.

Met enkele korte presentaties willen wij u laten zien wie wij zijn, hoe wij gemeenschap zijn in deze tijd. Daarmee proberen we uit te dragen wat we ontvangen hebben. We delen  met u wat ons bezig houdt en hoe we proberen om vanuit gebed en Gods barmhartige liefde naar de uitdagingen van de wereld van vandaag te kijken.

De dag zal plaatsvinden in conferentieoord Emmaus te Helvoirt (tussen Tilburg en Den Bosch) waar wij vaker onze bijeenkomsten houden.

Er zal een kinder- en tienerprogramma zijn, zodat u desgewenst met het hele gezin kunt deelnemen. We zullen de dag afsluiten met een feestelijke eucharistieviering.

info

www.emmanuelnederland.nl

organisatieGemeenschap Emmanuel
locatieConferentieoord Emmaus, Udenhoudseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl