Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 2 maart 2012    Evangelie van 2012-03-02
begintijd20:00 uur
 titelConcert Kees Kraayenoord: Hier ben ik - tour
beschrijving

Het is alweer bijna tien jaar geleden dat Kees Kraayenoord met zijn band voor het eerst op het Flevo Festival 2002 stond. In de afgelopen tien jaar is er veel gebeurd: Kees heeft met zijn team getourd, CD’s en DVD’s gemaakt en hij heeft door verschillende stijlen van muziek aan te bieden bij praktisch elke denominatie een plek gevonden om het evangelie uit te dragen.

In 2012 gaat Kees deze mijlpaal - zijn tienjarig jubileum als zingende spreker - het hele jaar vieren. Als eerste staat er in het voorjaar van 2012 een tour op de agenda, met een boodschap die Kees dicht aan het hart ligt, namelijk: dat de kerk nog steeds de hoop van de wereld is.

info

www.keeskraayenoord.nl

locatieImmanuelkerk, Brusselseweg 500
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl