Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdonderdag 17 t/m maandag 28 mei 2012    Evangelie van 2012-05-17
(Hemelvaartsdag)
 titelWeek Nederlandse Missionaris Pinksteractie
beschrijving

Van 17 t/m 28 mei 2012 wordt de Week van de Nederlandse Missionaris gehouden.

Afrika
Elk jaar voert de WNM campagne voor werk en welzijn van Nederlandse missionarissen en missionaire werkers wereldwijd. Ook dit jaar stelt de WNM deze toegewijde mensen centraal. Zij zetten zich, geïnspireerd door het geloof, in voor de arme en uitgesloten medemens. Dit jaar staat het jongerenwerk Afrika centraal. Dankzij de missie leren zij naast kennis en vaardigheden ook normen en waarden waar zij hun leven lang iets aan hebben.

Pinksteractie
Van 17 t/m 28 mei 2012 is de Pinksteractie. Mede dankzij de landelijke collecte, vastgesteld door de Nederlandse bisschoppen, kan het werk en welzijn van de Nederlandse missionarissen en missionair werkers worden gefinancierd.

info

(070) 31 36 731
contact@weeknederlandsemissionaris.nl
www.weeknederlandsemissionaris.nl

locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl