Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 3 maart 2012    Evangelie van 2012-03-03
begintijd13:30 uur
eindtijd17:30 uur
 titelSamen met de Engel in het dagelijkse leven
beschrijving

In November 2008 werden de Statuten van het Opus Angelorum geapprobeerd door de Congregatie van de Religieuzen. Hiermee werd het Engelenwerk dus officieel door de Kerk goedgekeurd! Volgens deze statuten is het Opus Angelorum een “kerkelijke beweging”, die door priesters van de Kruisorde geleid wordt.

In Oktober 2010 werd door de Geloofscongregatie aan alle voorzitters van de bisschoppen conferenties wereldwijd, een rondbrief gestuurd, waarin o.a. gezegd wordt, wat de Kerk van het Engelenwerk hoopt: “Het Opus Angelorum verbreidt de verering van de Heilige Engelen onder de gelovigen, roept op tot gebed voor de priesters, wakkert de liefde aan tot Christus in Zijn lijden en de verbondenheid met Hem”.

Programma
13.30 Rozenkrans
14.00 Conferentie in parochiehuis
15.00 Aanbidding in de kerk; biechtgelegenheid; koffie/thee in parochiehuis
16.30 Eucharistische zegen
aansluitend H. Mis

info

Zr. Maria Mechthild
(043) 455 90 87
zusters@sanctacrux.nl
www.rk-engelenwerk.nl
www.opusangelorum.org

locatieParochie St. Lambertus, Oostzeedijk Beneden 3
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl