Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 14 april 2012    Evangelie van 2012-04-14
(Heilige Lidwina)
begintijd09:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelBavodag Bisdom Haarlem
beschrijving

Tussen 1000 en 1500 tieners komen elk jaar naar de Bavokathedraal in Haarlem voor de Bavodag! Dit jaar voor de 20e keer.

Bavodag is speciaal voor jou gemaakt. Het wordt een spannende, vermoeiende en leuke dag met allerlei bijzondere momenten. Na de spectaculaire openening om 10.00u gaat iedere groep een eigen programma volgen. Natuurlijk kun je de torens en de spannende gewelven op, via wenteltrappetjes en via de spelonken kom je ‘tussen’ het dak van de Bavo. Er is theater rondom het thema en er zijn gesprekken mogelijk met mensen met een bijzondere roeping, beroepskeuze of ‘bezieling’. Je kunt in gesprek gaan met ze om uit te zoeken wat hen bezielt.We vragen je ook om even stil te worden en na te denken over je bezieling: waar hoor je nu bij en waarom doe je wat je doet? Wil je dat wel en hoe zou je het anders doen? Waar zit je mee?

Maar we vragen je ook om te lachen. Heb je wel eens een regenbui gemaakt? Of een vuurpijl? Je kunt meedoen aan de paardenraces!

Bavodag is er voor jou, om samen met de mensen uit je groep een leuke dag te hebben. Teambuilding. En een belangrijk onderdeel van je Vormselproject. Beleef het mee en vertel ons na afloop hoe je het vond! En als je foto’s maakt, ontvange we graag je DRIE leukste foto’s voor op de site!

info

info@bavodag.nl
www.bavodag.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieSt. Bavo kathedraal, Leidsevaart 146
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl