Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 1 april 2012    Evangelie van 2012-04-01
(Palmzondag)
begintijd14:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelInformatiemiddag Bedevaartreizen Lourdes
beschrijving

Op deze middag wordt u alle informatie aangeboden over de bedevaartreizen naar Lourdes dit jaar per bus, trein of vliegtuig. Georganiseerd door Stichting Organisatie Limburgse Bedevaarten. De infomiddag wordt aangeboden door de Lourdesgroep.

Lourdes, waar de hemel de aarde raakt
Wilt U in 2012  ook met ons mee naar Lourdes! De Lourdesgroep organiseert in samenwerking met de “Stichting Organisatie Limburgse Bedevaarten” dit jaar weer een bus- trein- en vliegreis naar Lourdes. Bij alle bedevaartreizen is geestelijke ondersteuning aanwezig.

De busreis is van 14 t/m 23  september 2012
U kunt opstappen in Oisterwijk en één nog nader te bepalen opstapplaats. Een prachtige reis door het mooie Frankrijk. Op de heenweg 2 overnachtingen en op de terugweg 2.

Met als extra dit jaar (bij voldoende deelname)één extra dag naar Parijs op de terugreis.

De treinreis is van 31 augustus t/m 7 september Vertrek vanuit Den Bosch.
De pelgrims die met het trein gaan kunnen in Lourdes in hetzelfde hotel logeren als de bus- en vliegreizigers. Vertrek in de middag en de volgende ochtend bent u al in lourdes.

Het vliegtuig vertrekt vanaf vliegveld Eindhoven
U krijgt veel hulp van de vrijwilligers van de Lourdesgroep. In Lourdes kunt u aansluiten bij de trein –of bus reizen die ook door de lourdesgroep wordt ondersteund. Vertrek met ochtend of middag vlucht.

Met de trein en het vliegtuig kunnen ook mensen mee die extra hulp nodig hebben. Mensen die veel zorg nodig hebben kunnen verzorgd worden in het accueil door onze eigen vrijwilligers.

De zorgverzekeraars VGZ, CZ en Agis bieden reizen naar Lourdes voor zieken aan tegen een gereduceerde prijs. Voor deze reizen kunt U contact opnemen met Uw zorgverzekeraar.

info

P. vd Brand
(06) 25 26 95 37

J Hoekman
(013) 521 67 01
gerdapetervdbrand@hotmail.com

www.lourdesgroepbisdomshertogenbosch.nl

locatieH. Laurentiuskerk, Oude Baan 1
plaatsRosmalen (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl