Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerdonderdag 5 t/m zondag 8 juli 2012    Evangelie van 2012-07-05
 titelMonastieke dagen Trappistinnen
beschrijving

Kennismaken met het monastieke leven

Van 5 tot 8 juli 2012 organiseren de Zusters Trappistinnen van Brecht monastieke dagen voor vrouwen van 18 tot 45 jaar met een open toekomst, die nader kennis willen maken met het monastieke leven en de rijkdom van het christelijk leven willen ontdekken.

De deelnemers logeren op het gastenhuis maar eten en werken samen met de zusters. Het dagritme van de zusters wordt gevolgd en elke dag worden enkele inleidingen gegeven.

Inschrijven tegen 17 juni
(met opgave van naam, adres, leeftijd, studie/werk en motivatie)

info

03 / 313 92 50
trapp.nazareth@telenet.be
www.abdijnazareth.be

locatieAbdij O.L.Vrouw van Nazareth, Abdijlaan 9
plaatsBrecht (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl