Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdonderdag 1 maart 2012    Evangelie van 2012-03-01
begintijd19:00 uur
eindtijd20:15 uur
 titelGebedsgroep - Hoopvol op weg
beschrijving

Om te beginnen: het is fijn elkaar als christengelovigen te ontmoeten, en elkaar steeds beter te leren kennen. Daarom begint de avond met een kopje koffie of thee. Een lekker begin!

Hierna beginnen we met een opening, vervolgens nemen we de tijd voor stil gebed, en aansluitend bidden we de vespers of het rozenkransgebed, en natuurlijk vergeten we het gebed ‘Hoopvol op weg’ niet. Daarna is er ruimte voor de voorbede: we bidden voor de noden van Kerk en wereld, voor de zieken en overledenen, voor de eigen intenties (hetgeen er leeft in het diepst van ons hart).

Er is vrijheid voor iedereen: wilt u liever luisteren en niet hardop bidden, dan is dat prima. Wilt u meerdere keren voor verschillende dingen bidden, dan mag dat uiteraard ook.

De avond eindigt om ca. 20.15 uur. Staat open voor iedereen uit de regio Oss-Berghem-Megen- Ravenstein-Schaijk-Nistelrode-Zeeland-Uden. Kom gerust eens kijken, van harte welkom!

info

(0486) 46 12 20
www.witnesshope.nl
www.h-antonius-abt.nl

locatiePastorie Parochie H. Antonius Abt Schaijk-Reek, Pastoor van Winkelstraat 1
plaatsSchaijk (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl