Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 7 februari 2012    Evangelie van 2012-02-07
begintijd19:30 uur
 titelPresentatie Communieproject Blijf dit doen
beschrijving

Half januari verschijnt het nieuwe Eerste Communieproject ‘Blijf dit doen!’ Het is geschreven door catechete Liesbeth Stalmeier in opdracht van het bisdom Rotterdam en wordt ondersteund door het Officium Catecheticum van Nederland. Aartsbisschop W.J.Eijk heeft het Imprimatur verleend. Het project is een introductie voor kinderen en hun ouders in het geheim van de Eucharistie en het christelijk leven.

Dit Eerste Communieproject kent dezelfde opzet als het succesvolle Vormselproject ‘InVuur en Vlam’: een verantwoorde inhoud, duidelijke bewoordingen, een mooie, eigentijdse vormgeving en gebruiksgemak voor de begeleiders. Els van Egeraat heeft het project voorzien van prachtige illustraties.

Het project bestaande uit een deelnemerspakket voor de communicanten ( werkboek, kruisje, fotolijst en eucharistie-vierwijzer) en een begeleidersboek wordt uitgegeven door Adveniat te Baarn. De prijs van het werkboek bedraagt € 12,50 en van het begeleidersboek € 20,=.

Graag nodig ik u uit voor de officiële presentatiebijeenkomst op dinsdag 7 februari 2012 in het atrium van Church of Our Saviour, Koningin Marialaan 2, Den Haag.

Programma
19.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
20.00 uur: Opening
20.10 uur: Presentatie Eerste Communieproject door Liesbeth Stalmeier
20.25 uur: De pilotparochies aan het woord
20.45 uur: Kort woord door vicaris-generaal H.Verbakel
20.55 uur: Kort woord Peter Dullaert, directeur Adveniat
21.05 uur: Bedanken klankbordgroep, pilotparochies en afsluiting door Monique Meeussen, coördinator Pastorale Dienstverlening
21.15 uur: Gezellig samenzijn met drankje en hapje

Aan het eind van de bijeenkomst is het mogelijk om exemplaren van het werkboek en begeleidersboek aan te schaffen. Adveniat zal aanwezig zijn met een stand waar u ook andere uitgaven van hen kunt kopen.

info

(010) 281 51 84
f.olsthoorn@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl

locatieHet atrium van Church of Our Saviour, Koningin Marialaan 2
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl