Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzaterdag 11 februari 2012    Evangelie van 2012-02-11
begintijd17:30 uur
 titelLourdesviering met lichtprocessie
beschrijving

Zaterdag 11 februari is het de feestdag van O.L.Vrouw van Lourdes. Hoe mooi is het om dit feest in het Nederlandse Klein-Lourdes te vieren.

Dit jaar is het nog bijzonderder omdat Tienray ook 135 jaar geleden de erkenning als Klein Lourdes kreeg van paus Pius IX. We willen samen dan dit feest ook goed gaan vieren.

Programma
17.30 uur - Rozenkrans in Lourdesgrot
18.00 uur - H. Mis opgeluisterd door Gemengd Koor Tienray
aansluitend lichtprocessie

De kaarsen voor de processie zijn in de kerk te verkrijgen Natuurlijk is de kerk ook overdag open voor een bezoek aan de Lourdesgrot.

info

Pastoor R. Verheggen
Hoofdstraat 19
5864 BC in Meerlo
(0478) 69 12 17
ruud.verheggen@home.nl

locatieKerk Troosteres der Bedrukten, Kloosterstraat 1
plaatsTienray (Limburg)
postcode58
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl