Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 9 t/m vrijdag 13 juli 2012    Evangelie van 2012-07-09
 titelMeisjeskamp - Samen Onderweg
beschrijving

Hé jij daar! Ben jij tussen de 7 en 12 jaar oud? En heb je zin om deze zomer, samen met heel veel andere meisjes, allemaal leuke en gezellige activiteiten te gaan doen? Natuurlijk! Kom dan met ons mee naar meisjeskamp! Er is een superleuk programma; we gaan samen spelen, samen zingen, bidden, knutselen, zwemmen en nog veel meer!

Vorig jaar was het zo leuk en zo’n groot succes, dat we het dit jaar in tweevoud overdoen! Je kunt dus kiezen: of je gaat naar het ene meisjeskamp (van 9 t/m 13 juli) of je gaat naar het andere meisjeskamp (van 16 t/m 20 juli). Allebei worden ze weer hartstikke gezellig!

Na jaren hebben we weer een meisjeskamp A en B! Leuk hè? Zeg maar tegen je ouders dat ze het beste beide weken vrij kunnen houden! Want is A vol, dan kun je nog altijd naar B en andersom.

Vraag gerust al je vriendinnetjes mee, dan wordt het nog veel leuker! Samen met jou en met alle andere meisjes gaan we samen onderweg naar Jezus.

Geef je gauw op, want het wordt een kamp om nooit te vergeten!

Wie? Voor meisjes van 7 t/m 12 jaar
Waar? Weert, Brunssum
Wanneer? A: 9 t/m 13 juli in Weert
B: 16 t/m 20 juli in Brunssum
Kosten? 80 euro

info

Marie-José Degens
beleidsmedewerker Jeugd
m.degens@bisdom-roermond.nl
(06) 20 980 556

www.bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatie
plaatsWeert (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl