Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Televisie en radio
tv
RKK Katholiek Nederland
(RKK)

RKK Katholiek Nederland

Website E-mail

De zendtijd van de Nederlandse Bisschoppenconferentie wordt verzorgd door RKK.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 24 december 2011    Evangelie van 2011-12-24
begintijd23:30 uur
 titelKerstnachtmis vanuit Leeuwarden
beschrijving

De kerstnachtviering komt vanuit de Sint Bonifatiuskerk in Leeuwarden. Met voorafgaand het programma, Een kind is ons geboren, is deze stad, en daarmee heel Nederland, al opgewarmd voor een bijzondere gezamenlijke viering.

Missie
De jonge voorganger van deze viering is pastor Albert Buter. Pastor Buter, in 1967 in Groningen geboren, is op 25 oktober 2008 tot priester gewijd in de Groningse Sint Jozefkathedraal en sindsdien verbonden aan de parochie in Leeuwarden.

‘Geloof is voor de moderne mens niet meer vanzelfsprekend’, aldus pastor Buter. Toch voelt hij het als zijn missie, in het licht van Gods plan met de mensen, hen bij te staan en de weg te wijzen op kernmomenten in hun leven.

info

www.rkk.nl/eucharistieviering/uitzendingen/2011/detail_objectID738087.html

organisatieRKK Katholiek Nederland
locatieNederland 2
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl