Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdinsdag 20 december 2011    Evangelie van 2011-12-20
begintijd20:00 uur
 titelKerst-samenzang Rossum - Hurwenen
beschrijving

Op dinsdag 20 december vindt de jaarlijkse oecumenische kerstsamenzang plaats in de katholieke kerk in Rossum. Aanvang 20.00 uur. Na afloop is er koffie met een kleine kersttraktatie. Fanfare Juliana en organist Endy Bogaerts verzorgen de muzikale ondersteuning. Toegang is gratis.

Samen op weg naar kerst
Elk jaar vindt in aanloop naar kerst een gezellige kerstsamenzang plaats, afgewisseld met het kerstverhaal en enkele bezinningsmomenten. Iedereen die zich wil voorbereiden op het kerstfeest, kerstliederen wil zingen of die het gewoon fijn vindt om samen bij dit mooie feest stil te staan is van harte welkom. De oecumenische kerstsamenzang is een initiatief van Commissie Bijzondere diensten, een samenwerkingsverband tussen de RK kerk H.H. Martinus en Barbara en de PKN in Rossum en Hurwenen. De toegang is gratis. Tijdens de avond wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Muzikale begeleiding
Fanfare Juliana begeleid, door de heer J. Dankaert, is met de voltallige bezetting aanwezig op 20 december. Naast het de muzikale ondersteuning van een aantal liederen, sluiten zij de avond af met een originele medley van allerlei bekende kerstmuziek.

info

(0418) 66 12 38
info@katholiekbommelerwaard.nl
www.katholiekbommelerwaard.nl

locatieMgr. Bekkersplein 4
plaatsRossum (Gelderland)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl