Vandaag is vrijdag 9 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervanaf donderdag 16 februari 2012    Evangelie van 2012-02-16
begintijd18:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelAlphacursus Johannesheerd
beschrijving

Ben je op zoek naar de zin van het leven? Vraag je je af “waarom zit in in de kerk?” Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Of wil je je gewoon verdiepen in het RK geloof, wil je weten waarom we de dingen in de kerk doen, zoals we ze doen? Dan is de ALPHA cursus iets voor jou! 

De cursus is gratis, er wordt enkel een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de warme maaltijd.

Johannesheerd is gevestigd in Zandberg, Drenthe, maar ligt 50 meter van de grens met de provincie Groningen!

Johannesheerd
De religieuze gemeenschap Johannesheerd is een Rooms-katholieke gemeenschap die sinds 1 juli 2011 gevestigd is in de pastorie van de Sint Josephkerk in Zandberg (Drenthe). De Johannesheerd is een gemeenschap op het platteland, levend in het hart van een parochie. De leden van de gemeenschap, leven als een familie, in broederlijke liefde voor elkaar en in dienstbaarheid aan de gasten. De Johannesheerd staat open voor aansluiting van echtparen, gezinnen en vrijgezellen. Onze manier van leven is als het verlangen van de leerlingen als zij Jezus vragen:

“Meester, waar houdt Gij verblijf? Hij sprak tot hen: ‘Komt en gij zult het zien.’”

Aan deze uitnodiging willen wij niet alleen zelf gehoor geven, maar wij willen haar ook verder verspreiden.

info

(0599) 76 90 87
info@johannesheerd.nl
www.johannesheerd.nl

locatieKerklaan 25
plaatsZandberg (Drenthe)
postcode95
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl