Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 17 mei 2012    Evangelie van 2012-05-17
(Hemelvaartsdag)
begintijd06:00 uur
 titelJunior Nachttocht 2012
beschrijving

De nieuwe 2 in 1 formule!
In de nacht voor Hemelvaart donderdag 17 mei 2012 vindt dit jaar weer de Nachttocht naar Heiloo plaats. Voor iedereen tussen de 14 en de 30 wordt er weer een eigentijdse nachtelijke pelgrimstocht georganiseerd naar het putje van Heiloo. Maar let op, want dit jaar heeft de Nachttocht een 2 in 1 formule. Naast de inspirerend en gezellige wandeling krijg je nu ook de kans om geld op te halen voor een goed doel. Kortom het is een eigentijdse pelgrimstocht en een sponsorloop in één. Dus zet in je smartphone of agenda 16-17 mei 2012 Nachttocht Heiloo.

Zoek een goed doel
De Nachttocht lopen voor een goed doel betekent dat je vooraf een doel of actie uitkiest. Zo kun je alleen of met je jongerengroep een leuk bedrag bij elkaar krijgen voor een goed doel, een reis naar de volgende WereldJongerenDagen, of een actie in je eigen parochie. Hiervoor ga je opzoek naar sponsors om jou te steunen in de Nachttocht. Je kunt bijvoorbeeld aan je familie, vrienden, klasgenoten, parochianen en iedereen die je kent vragen of ze jou willen sponsoren voor een bepaald bedrag. Als je in de vroege morgen in het Heiligdom OLV er Nood in Heiloo aankomt ontvang je een bewijs dat jij de Nachttocht hebt volbracht. Kortom je loopt dit jaar de Nachttocht met een extra doel!

Nieuw: Junior Nachttocht
Dit jaar is er naast de bestaande Nachttocht ook een junior Nachttocht. Speciaal voor vormselgroepen, en tieners in die leeftijd 11-14 jaar, is er dit jaar een korte Nachttocht met een vertrektijd vanaf 06:00uur. Deze nieuwe dauwtrap-actie laat je door de prachtige velden lopen rond Egmond en Heiloo naar het putje, waar je de andere Nachttocht groep zal ontmoeten. Een leuke en ludieke mogelijkheid om met je vormselgroep op pad te gaan.

In januari kun je terecht op onze nieuwe website van de Nachttocht voor alle informatie en aanmelding.

info

www.nachttochtheiloo.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatie
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl