Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht
(Gregoriaans Dordt)

Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht

Website E-mail

De Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht en Omstreken is een Oecumenische Schola die probeert het erfgoed van het gregoriaans te bewaren en uit te dragen.

Mw. drs. E.M. Stuurman
p/a Voorstraat 120
3311 ER  Dordrecht

(06) 313 922 18

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 11 december 2011    Evangelie van 2011-12-11
(3e zondag vd Advent - Gaudete)
begintijd16:30 uur
eindtijd17:30 uur
 titelVespers Derde Zondag van de Advent
beschrijving

Gaudete-Zondag

Een vreugdedag komt de ernstige Adventstijd onderbreken, een dag van verademing en vertroosting. Evenals in de Vasten heeft ook de Advent de H.Kerk op de helft van de voorbereidingsdagen voor een ogenblik haar schuld- en boetekleed afgelegd; de paarse kleur mag wijken voor het wat zachtere rose en blijde klinkt ons het eerste woord van de Introïtus tegemoet: “Gaudete” “Verheugt U”. De Interkerkelijke Schola Cantorum van Dordrecht en Omstreken bidt / zingt de Vespers van deze zondag op 11 december a.s. om 16.30 uur in de H.Antoniuskerk, Burg. de Raadtsingel 45 te Dordrecht. Hartelijk welkom deze dienst met ons mee te vieren.

De Interkerkelijke Schola Cantorum van Dordrecht en Omstreken bidt / zingt de Vespers van deze zondag op 11 december a.s. om 16.30 uur in de H.Antoniuskerk, Burg. de Raadtsingel 45 te Dordrecht.

info

(078) 612 47 46
www.gregoriaansdordt.com

organisatieInterkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht
locatieH.Antoniuskerk, Burg. de Raadtsingel 45
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl