Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 16 juni 2012    Evangelie van 2012-06-16
(Onbevlekt Hart van Maria)
 titelInternationale misdienaarsdag Kevelaer
beschrijving

Eens in de twee jaar organiseert het bisdom een diocesane Misdienaarsdag voor alle misdienaars in het bisdom. In 2012 is het weer zover en er is dan sprake van een heel bijzondere editie van de Misdienaarsdag.

Door de organisatie van de Noord- en West-Duitse Misdienaarsdag (waaraan 8 Duitse bisdommen deelnemen) zijn de misdienaars en acolieten van de bisdommen Den Bosch en Roermond namelijk uitgenodigd om in 2012 deel te nemen aan hun Misdienaarsdag in Kevelaer. Een echte internationale ontmoeting dus. Bij een eerdere editie van deze dag in Duitsland waren meer dan 10.000 misdienaars aanwezig!

Op zaterdag 16 juni 2012 zullen vanaf diverse plekken in ons bisdom bussen vertrekken richting Kevelaer. Op 5 km. van Kevelaer ontmoeten alle Nederlandse deelnemers elkaar en zullen dan gezamenlijk in een pelgrimage naar de stad lopen.

Daar sluiten ze zich om 12.00 uur samen met alle andere deelnemers bij het middaggebed aan. Daarna is het tijd voor de lunch en het middagprogramma, waarbij van alles valt te beleven op het gebied van creatieve workshops, sportieve activiteiten en muziek. Het programma wordt afgesloten met een feestelijke H. Mis, waarna de bussen weer terugkeren naar de opstapplaatsen in Nederland.

Aanmelden kan tot 1 mei 2012.

info

(06) 20 98 05 56

jongeren@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl

m.degens@bisdom-roermond.nl
www.bisdom-roermond.nl

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl