Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 6 december 2011    Evangelie van 2011-12-06
(Sinterklaas)
 titelVrouwendag bisdom Roermond
beschrijving

Vanwege de grote belangstelling voor de op 29 november geplande ontmoetingsdag voor vrouwen, wordt er op dinsdag 6 december een extra dag ingepland. Het programma zal hetzelfde zijn als op de eerder geplande dag. De nieuwe dag biedt gelegenheid voor nog eens ruim honderd vrouwen om elkaar te ontmoeten in de advent en van gedachten te wisselen met hoofdspreker en tv-presentator Leo Fijen. De geplande dag wordt in Beek gehouden, maar de extra dag vindt plaats in de bisdomgebouwen te Roermond. 

Met de dag op 29 november - en nu dus ook op 6 december - wordt het tachtig jarig bestaan van de organiserende stichting Mgr. Schrijnenhuis en het tienjarig bestaan van de ontmoetingsdagen gevierd. In de voorbije tien jaar zijn de vrouwendagen dagen geworden waar vrouwen vanuit heel Limburg, verbonden door het geloof, elkaar ontmoeten. Ook kwamen consulenten van de stichting in de voorbije jaren op veel vrouwenafdelingen waar lezingen werden gegeven veelal met een maatschappelijk onderwerp, maar belicht vanuit het geloof.

Doel van de stichting is de vrouwen van vandaag bemoedigen in hun werk. Er worden immers hoge eisen gesteld aan de vrouw van tegenwoordig. Vrouwen studeren, werken, hebben een gezin, doen vrijwilligerswerk en zijn vaak ook nog eens mantelzorger.

info

t.konickx@bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatieBisdomgebouwen, Swalmerstraat 100
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl