Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 9 november 2003    Evangelie van 2003-11-09
 titelDinnerclub
beschrijvingSinds een jaar bestaat als onderdeel van de JoJo's de Dinnerclub: een groep jongeren die maandelijks bij elkaar komt om samen te eten en te praten. Onderwerp van gesprek is een thema dat we hebben uitgekozen omdat we er vragen over hebben, omdat we het lastig vinden, omdat het ons raakt. Koken doen we om de beurt, afwassen doen we samen.

De avonden zijn van 18.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. Waar we zoal over gepraat hebben?

- Genesis of Darwin of: Hoe is het in Godsnaam begonnen?
- Kerstmis is voor mij...
- Heb jij God wel eens ontmoet?
- Dood en dan?
- Sorry hoor (over fouten maken en vergeven)
- Afscheid nemen

Per september 2003 wordt de Dinnerclub uitgebreid. Iedereen tussen de 17 en 30 jaar kan aan tafel aanschuiven. Elke tweede zondag van de maand, in het parochiehuis (Dorpsstraat 18, Zoetermeer):14 september, 12 oktober, 9 november, 14 december, 13 januari 2004. Je schrijft je in voor minimaal drie bijeenkomsten.

infoJoJo's, tel. (079) 316 70 85, jojogroep@hotmail.com
locatieparochiehuis,Dorpsstraat 18
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl