Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 3 december 2011    Evangelie van 2011-12-03
begintijd16:00 uur
 titelMusical Het verhaal van iedereen - Aquero
beschrijving

Op zaterdag 3 en zondag 4 december worden twee voorstellingen gegeven van de musical ‘Het verhaal van iedereen’, gebaseerd op het boek ‘Lourdes, Bron van vertrouwen’ en gaat over u en de mensen om u heen.

Hettie van der Ven (Wereldtekst) heeft het script geschreven. Ineke de Geus (De Maatjes) gaat de voorstelling regisseren en Gerbrand van Kolck componeert de muziek en heeft de muzikale leiding.

De voorstellingen zijn op zaterdag 3 december(16.00 uur) en zondag 4 december 2011 (14.00 uur) in Theater Junushoff in Wageningen.

Op 3 mei 2012 wordt de musical uitgevoerd in de Bernadettekerk te Lourdes. Via VNBreizen kunt u deze voorstelling bezoeken.

Het Verhaal van Iedereen
De musical speelt zich af in een park. Een park vol mensen. Mensen die ogenschijnlijk zorgeloos zijn. Kleurloos misschien? Maar ieder met een eigen verhaal. 

De mensen in het park ontmoeten elkaar. Die ontmoetingen geven hen kleur. Ze bekennen kleur, wellicht? Het park komt leven. Het park vertelt verhalen. Het verhaal van Bert, Johan en Freddie bijvoorbeeld, de drie musketiers. De een bijna blind, de ander in een rolstoel, de derde verstokt vrijgezel. Samen ontsnapt uit het verpleeghuis. Samen op zoek naar het leven. Maar hebben ze dat niet al gevonden? Het verhaal van Liesbeth, de weduwe. Ze is stug, maar achter haar schild gaat een liefdevolle vrouw schuil die leeft voor haar gezin. Ze maakte zich vaak zorgen om haar man, die soms te veel dronk. Nu is hij er niet meer en ze mist de zorgen. Het verhaal van Frits, de dokter. Hoe kun je je idealen naleven wanneer je meer computers dan mensen ziet? Het verhaal van Anna, de onneembare vesting. Wat zit er toch in dat tasje? Welk geheim draagt ze met zich mee? Het verhaal van Mieke en Jolijn, de vriendinnen. Zo verschillend, maar toch zo verbonden. En het verhaal van Jaap en Leonie. Altijd vrolijk, altijd sterk. Of lijkt dit maar zo? 

Het park blijkt kleurrijk. Het park ademt leven. Het park vertelt het verhaal van iedereen.

info

www.aquero.nl

locatieTheater Junushoff, Plantsoen 3
plaatsWageningen (Gelderland)
postcode67
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl