Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bezinningshuis Regina Carmeli
(Regina Carmeli)

Bezinningshuis Regina Carmeli

Website E-mail

Kollenberg 2
6132 AL  Sittard

046 - 888 9593

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 13 november 2011    Evangelie van 2011-11-13
begintijd11:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelZusters Vogelenzang houden wintermarkt
beschrijving

De Zusters Karmelietessen van het Goddelijk Hart van Jezus in Vogelenzang  houden op  zondag 13 november  hun jaarlijkse wintermarkt. Deze gezellige markt staat elk jaar in het teken van één van de projecten die de zusters wereldwijd steunen. Dit jaar is er gekozen om het kinderdagverblijf en de crèche in Ujpest, Hongarije, te steunen.

De zusters in Ujpest vangen vele kinderen op in het dagverblijf en hebben in de afgelopen jaren veel moeten verbouwen en aanpassen in verband met de Europese regelgeving omtrent het opvangen van kinderen.

Met de opbrengst van de vorige markt in 2010 is het gelukt een speeltuin te realiseren voor de oudere kinderen. Voor de allerkleinsten is er nog veel geld nodig voor het realiseren van een veilige speeltuin. De opbrengst van de markt van dit jaar zal hier aan besteed worden.

U vindt  een  grote boekenmarkt, kunst en curiosa, religieuze artikelen, Prachtige handgemaakte kaarten van Beppie ( bekend van RTV-Noord Holland),  verschillende 2e hands artikelen en er zijn Hongaarse gerechten. Ook is er een gezellige koffiecorner met koffie thee en lekkernijen. Op elk heel uur zal er een tombola gehouden worden met vele verassende prijzen en zal er een veiling  gehouden worden met geweldige loten. Omdat het goede doel dit jaar in Hongarije ligt is het thema van deze gezellige wintermarkt dan ook gebaseerd op Hongarije.

De Sint heeft laten weten dat hij een van zijn pieten zal sturen met cadeautjes voor de allerkleinsten. De wintermarkt is in het Casa Carmeli aan de Bekslaan 9 in Vogelenzang van 11.00 tot 17.00 uur. De kinderen en de Zusters in Ujpest rekenen op uw steun, dus kom allemaal naar de wintermarkt!

Kunt u deze dag niet komen maar wilt u wel uw bijdrage leveren aan dit goede doel dan kunt u dit doen door uw bijdrage over te maken op bankrekeningnummer 147.673.1217 t.n.v. St.St. Jozephhuis Casa Carmeli o.v.v. Ujpest-Hongarije.

info

(023) 584 84 41 / (023) 584 73 90
cc@carmeldcj.nl
www.carmeldcj.nl

organisatieBezinningshuis Regina Carmeli
locatieCasa Carmeli, Bekslaan 9
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl