Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneervrijdag 18 november 2011    Evangelie van 2011-11-18
begintijd17:30 uur
 titelDiaconAction met KAN ’t ff
beschrijving

KAN ’t ff organiseert op 18 november een bijeenkomst in het kader van DiaconAction.

Dit voorjaar hebben jullie allemaal je eerste Heilige Communie gedaan. Ongetwijfeld een groot feest waar jullie met je ouders en verdere familie en vrienden met plezier op terugkijken. Om te laten blijken dat wij jullie ondertussen niet vergeten zijn, willen wij als jongeren van KAN ’t ff voor jullie een spannende avond organiseren.

Met jongeren van KAN ’t ff zul je samen een maaltijd bereiden, spelletjes doen en een heuse speurtocht naar heiligen ondernemen. Dit alles vindt plaats op vrijdag 18 november. We verzamelen om 17:30 uur in het Achterom van de Sint Antoniuskerk te Kortenhoef. De activiteiten duren tot ongeveer 21:00/21:30 uur. Wij zorgen er voor dat je weer veilig wordt thuis gebracht.

KAN ’t ff is de katholieke jongerengroep van de KAN parochies. Na je vormsel (dus vanaf 13 jaar) kun je hier lid van worden. Deze actie vindt plaats in het kader van DiaconAction: een jaarlijks terugkerend weekend waarin katholieke jongeren in heel Nederland actief worden om in hun eigen omgeving en parochie een goede daad te verrichten. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om jullie een spannende avond te verzorgen.

Vergeet je niet aan te melden op kanjongerengroep@live.nl . Dit kan tot 14 november.

info

kanjongerengroep@live.nl
www.kanparochies.nl/kanff

locatieHet Achterom
plaatsKortenhoef (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl