Vandaag is vrijdag 12 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Mothers Prayers

Mothers Prayers

Website

Mothers Prayers of Biddende Moeders zijn moeders die regelmatig bij elkaar komen om voor hun (klein-)kinderen te bidden.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 14 juni 2012    Evangelie van 2012-06-14
begintijd10:00 uur
eindtijd11:00 uur
 titelMothers Prayers in Mook (wekelijks)
beschrijving

Een hartelijk welkom aan moeders, oma’s en allen die kinderen een warm hart toedragen, bij het gebedsuur van de Biddende Moeders; Mothers Prayers, in wooncentrum Maasstaete van Mook.

Iedere donderdagochtend van 10.00  tot 11.00 uur

Om 10.00 uur komen wij bij elkaar om voor onze kinderen te bidden en om hen op een speciale manier aan God toe te vertrouwen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om met ons mee te bidden. Voor je eigen kind(eren) of kind(eren) waar je je geestelijk bij betrokken voelt. Je mag er ook gerust bij komen zitten en toeschouwer zijn. Na afloop is het mogelijk nog even na te praten.

info

www.rkactiviteiten.nl/mothersprayers

organisatieMothers Prayers
locatieWooncentrum Maasstaete, Maasstaete 101
plaatsMook (Limburg)
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl