Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneervrijdag 28 t/m zaterdag 29 oktober 2011    Evangelie van 2011-10-28
begintijd20:00 uur
eindtijd08:00 uur
 titelDe nacht 2011 - Aan de arbeid
beschrijving

De jeugddienst van het bisdom Brugge, IJD-Brugge dus, organiseert van vrijdag 28 op zaterdag 29 oktober een interessante nachtpelgrimage van Tielt naar Lichtervelde.

"We starten eind deze maand de avond in het handelsinstituut Regina Pacis in Tielt met een inhoudelijk boeiend en gevarieerd programma. Thema is ‘Aan de arbeid’. Na een openingsmoment kunnen de deelnemers kiezen uit verschillende workshops, van ontspannend tot heel verdiepend. Daarna gooien we alle riemen los in een leuk ontspanningsmoment. Een stemmige bezinning zet allen op weg in kleine groepjes, de nacht door”, licht Katinka Steen al een sluier van het programma op. Onderweg zijn er die nacht ook enkele stops voorzien. Het is de bedoeling dat alle deelnemers van die nachtpelgrimages ’s ochtends netjes in Lichtervelde aankomen. Daar wacht hen een heerlijk ontbijt. 

Programma

20.00 uur Aankomst en inschrijving in Tielt
20.30 uur Openingsmoment
21.00 uur Eerste workshop
22.00 uur Pauze
22.30 uur Tweede workshop
23.30 uur Ontspanning
0.30 uur Bezinning
1.00 uur Vertrek op tocht
7.00 uur Aankomst in Lichtervelde
8.00 uur Wel thuis!

De prijs voor een deelnemer bedraagt € 7
Betalen kan op de avond zelf. 
Inschrijven liefst voor 24 oktober.

info

IJD-Brugge
Bosdreef 5
8820 Torhout

050/74 56 34
ijdbrugge@ijd.be
www.ijd.be/brugge

locatieHandelsinstituut Regina Pacis
plaatsTielt (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl