Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 12 november 2011    Evangelie van 2011-11-12
begintijd10:30 uur
 titelMartinusdag vormelingendag *AFGELAST*
beschrijving

Martinusdag 2011 gaat niet door

Wegens onvoorziene omstandigheden gaat de Martinusdag helaas dit jaar niet door. Volgend jaar wordt de Martinusdag wel weer georganiseerd. 

Datum: zaterdag 10 november 2012.

_________________________

Op zaterdag 12 november vindt de jaarlijkse vormelingendag van het bisdom Groningen-Leeuwarden plaats in de sint Jozef kathedraal en de Immanuelkerk te Groningen. De Martinusdag is een mooie traditie in ons bisdom als evenement voor jongeren die zich voorbereiden op het vormsel. Het is een feest waar grote aantallen tieners en jongeren in contact komen met elkaar en hun bisschop. Zij vieren gezamenlijk de eucharistievierig en nemen deel aan workshops ter voorbereiding op hun eigen vormsel.

Vanaf 10.00 uur is de kathedraal open zodat om 10.30 uur het programma kan starten. Na de eucharistieviering gaat het programma verder in de Immanuelkerk tot ongeveer 16.30 uur.

De gastinleider dit jaar is de jonge priester en jezuïet Jos Moons.

Naast actieve sport, spel en muziek workshops zijn er meer inhoudelijke workshops waaronder de succesvolle speeddate sessie met de bisschop. Het thema van deze dag is “LOVE”.

info

www.bisdomgroningen-leeuwarden.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieSint Jozef kathedraal en de Immanuelkerk
plaatsGroningen (Groningen)
postcode97
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl