Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Reis
reis
Studentenparochie H. Thomas van Aquino
(Studentenparochie)

Studentenparochie H. Thomas van Aquino

Website E-mail

Gerardus Majellakerk
Vleutenseweg 517
3532 HK  Utrecht

(030) 293 14 74
(030) 2 990 970 (priorij)

Leerhuis Thomas a Kempis
Broerestraat 12
3532 CP Utrecht
www.leerhuis.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 20 oktober 2011    Evangelie van 2011-10-20
begintijd18:00 uur
eindtijd19:00 uur
 titelInfoavond Studentenproject in Togo, Afrika
beschrijving

Informatiebijeenkomst Missiereis naar Togo (Afrika)

Ben je ook geïnteresseerd om je in te zetten voor de armen in Afrika? Overweeg dan om mee te gaan op de missiereis naar Togo!

Wanneer is de reis? eerste drie weken in juli 2012.

Informatiebijeenkomst: donderdag 20 oktober van 18:00 tot 19:00. We zullen vertellen wanneer de reis gaat plaatsvinden, wat we nou precies gaan doen, voor wanneer je je moet opgeven enz.

Aansluitend H.Mis en mogelijkheid om mee te eten bij de club van de next-alpha. Als je wilt mee-eten, meld je dan tijdig aan via een mailtje naar togo.studentenparochie@gmail.com

De voorbereidingen zijn al volop in gang! Voor meer achtergrondinformatie over de TOGO-reis, zie het informatiefilmpje. Maak ook alvast kennis met de pastoor van de Paroisse Universitaire van Lomé, père Marie-Lucas, en de prior in Lomé, père Etienne, d.m.v. deze videoboodschappen!!

Kun je niet naar de informatiebijeenkomst komen? Stuur dan een mailtje naar togo.studentenparochie@gmail.com , dan ontvang je een informatiepakketje.

Missiereis
Had je altijd al eens naar Afrika gewild? Wil je graag iets doen voor je naaste? Dan is dit je kans!

Vanuit de studentenparochie gaan we in juli 2012 met maximaal 20 studenten naar Togo. We gaan drie weken naar Lomé, waar de broeders van Sint Jan ook een studentenparochie hebben. Daar maak je kennis met andere studenten, ook van je eigen studie, werken we samen aan projecten, ga je je inzetten voor arme mensen, en maak je voor een paar dagen mee hoe het is om in een Togolees gezin te leven.

Let op: geef je snel op! Er zijn al 9 aanmeldingen en de voorbereidingen zijn in volle gang. Je kunt al Franse lessen volgen, bij de algemene vergadering zijn en over een poosje gaan we de eerste geldinzamelacties houden. Ook is het plan om van tevoren contact te leggen met de Togolese studenten. Je kunt via deze introductiefilmpjes ook alvast kennismaken met de pastoor van de Studentenparochie, père Marie-Lucas, en de prior in Lomé, père Etienne

info

togo.studentenparochie@gmail.com
ksutrecht.nl/katholieke-studenten/dienen/mission-togo.html

organisatieStudentenparochie H. Thomas van Aquino
locatie
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl