Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 26 juni 2004    Evangelie van 2004-06-26
 titelBijbel-event Tabiblia
beschrijvingIn opdracht van het bisdom Brugge regisseert Bart Cafmeyer zaterdagavond 26 juni het bijbel-event Tabiblia in Xpo te Kortrijk. De productie van dit kleurrijk totaalspektakel is in handen van het evenementenbureau Twice uit Roeselare.

Tabiblia is inhoudelijk opgebouwd rond de kernthema's uit de bijbel: de schepping, de exodus en de verrijzenis. In zang, getuigenissen, videoprojectie, mimespel en samenzang komt dit gevarieerd en creatief aan bod. Op de affiche prijken ook bekende muzikanten zoals Barbara Dex, Bart Van den Bossche, Willem Vermandere, de jeugdharmonie Burleske en het vocaal ensemble Collegium de Dunis.

info050/33.59.05
persdienst.bisdom.brugge@kerknet.be
locatieXpo
plaatsKortrijk (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl