Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 18 december 2011    Evangelie van 2011-12-18
(4e zondag vd Advent - Rorate)
begintijd15:00 uur
eindtijd19:30 uur
 titelYOUCAT bijeenkomst
beschrijving

Om jongeren een mogelijkheid te geven om zich te verdiepen in hun geloof, organiseert het bisdom dit najaar een nieuw initiatief voor jongeren: een maandelijkse YouCat-bijeenkomst. Bedoeld voor alle jongeren die afgelopen zomer fantastische Wereldjongerendagen in Madrid hebben meegemaakt, maar ook voor hen die er helaas niet bij konden zijn en de verdieping en gezelligheid ervan hebben moeten missen.

Tijdens elke bijeenkomst is er uitleg over een gedeelte van de YouCat en daarnaast uitwisseling over hetgeen er verteld wordt. Natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid en ontmoeting. Elke middag wordt afgesloten met een H. Mis en een eenvoudige maaltijd. De bisschop en de hulpbisschoppen zullen bij toerbeurt aanwezig zijn bij de bijeenkomsten.

Iedere maand zal de bijeenkomst op een andere plek in het bisdom plaatsvinden. Elke bijeenkomst is op een zondag, steeds van 15.00-19.30 uur. Het schema t/m februari 2012 is als volgt:

  • Zondag 30 oktober: in Oirschot, Nieuwstraat 17 (parochiecentrum)
  • Zondag 27 november: in Wijchen
  • Zondag 18 december: in Cuijk
  • Zondag 29 januari 2012 (locatie wordt nog bekend gemaakt)
  • Zondag 26 februari 2012 (locatie wordt nog bekend gemaakt)

Jongeren kunnen zich bij elke bijeenkomst opnieuw aansluiten. Wel wordt gevraagd (i.v.m. de maaltijd) een e-mail te sturen naar jongeren@bisdomdenbosch.nl met daarin de datum van bijeenkomst(en), naam en evt. dieetwensen.

info

jongeren@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatie
plaatsCuijk (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl