Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
TeenerTime

TeenerTime

Nieuwe beweging voor eigentijdse, katholieke en creatieve catechese
voor tieners. Jong en enthousiast. Gestart in 1995 in Beverwijk,
uitbreidend naar de rest van Nederland

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 7 oktober 2011    Evangelie van 2011-10-07
(Heilige Maagd Maria van de Rozenkrans)
begintijd19:30 uur
eindtijd22:30 uur
 titelMeeting TeenerTime Alkmaar
beschrijving

Op vrijdagavond 7 oktober 2011 organiseert TeenerTimeNL een meeting over “paranormale” zaken: geesten oproepen, glaasje draaien, ouija-borden, heksen & wicca, noem maar op; we gaan het er uitgebreid over hebben. Het is een belangrijk onderwerp om meerdere redenen. We spreken over de effecten ervan op mensenlevens en over hoe de Kerk er over denkt.

Deze meeting is bedoeld voor alle tieners en jongeren van 12 tot 25 jaar uit het bisdom Haarlem. Het programma start gezamenlijk, daarna splitsen we in twee groepen: tieners en jongeren. Dit onderwerp wordt begeleid door rector Bruggink (Heiloo) en kapelaan Tilma (Wieringermeer).

We komen bij elkaar in kerkelijk centrum “De Blije Mare” in Alkmaar (Kajakstraat 60 | zij-ingang). De avond begint om 19.30 uur (vanaf 19.15 uur ben je van harte welkom!).

TeenerTimeNL is een eigentijdse, onafhankelijke, creatieve, katholieke en jonge beweging voor jonge mensen van 12 tot 17 jaar. Zij organiseert activiteiten, ontmoetingen, vieringen etc. etc.

info

TeenerTimeNL
Kees Koopman
(06) 520 650 21
alkmaar@teenertime.nl
www.teenertime.nl

organisatieTeenerTime
locatieZaal Het Rak in de Blije Mare, Kajakstraat 60
plaatsAlkmaar (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl