Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerdonderdag 29 september 2011    Evangelie van 2011-09-29
(Sint Michaël)
begintijd10:30 uur
 titelAfscheidsmis bestuursvoorz. UMC St. Radboud
beschrijving

Bij gelegenheid van het afscheid van drs. Emile Lohman als voorzitter van de Raad van Bestuur van het UMC St. Radboud, zal bisschop Hurkmans op donderdag 29 september een heilige mis opdragen voor genodigden in de kerk van de Radboud Universiteit.

Beste zorgmanager van het jaar
In 2009 ontving Lohman nog een prijs als beste zorgmanager van het jaar. Het Bestuur van de Stichting Katholieke Universiteit (SKU) is Lohman erkentelijk voor de doortastende wijze waarop hij het UMC St Radboud door een moeilijke periode heeft geloodst en het UMC opnieuw op de kaart heeft gezet. Lohman nam het initiatief tot en gaf leiding aan het veranderingsproces ‘Beter worden in het Radboud!’ dat moet leiden tot een toppositie binnen de UMC’s in Nederland. Prof. dr. Melvin Samsom wordt de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur met ingang van 1 oktober 2011.

Symposium en receptie
In het Nijmeegse concertgebouw De Vereeniging zal ter gelegenheid van het afscheid voor genodigden een symposium en een aansluitende receptie worden gehouden.

info

(024) 361 70 00
www.umcn.nl

locatieKerk van de Radboud Universiteit, Geert GrootepleinZuid 10
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl