Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervanaf zaterdag 12 juni 2004    Evangelie van 2004-06-12
 titelFoto's van Emmaus
beschrijvingZes studenten van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening te Eindhoven hebben ter afsluiting van hun laatste studiejaar een foto-expositie samengesteld over Emmaus Eindhoven.

De expositie is vanaf 12 juni gratis te bezichtigingen op de tweedehandsmarkt bij Emmaus Eindhoven, Gennerperweg 11 te Eindhoven. Openingstijden zijn van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Emmaus Eindhoven is een organisatie van vrije burgers, die aan de asielzoeker zijn of haar waardigheid wil teruggeven door met hem of haar te leven en te werken. Door zelf weer iets voor een ander te betekenen, kan gaandeweg ook voor hen weer perspectief groeien.
Emmaus geeft waarde terug aan wat is afgedankt. Het gaat daarbij om de spullen, maar vooral om de mensen.

Opnieuw. Dat woord staat symbool voor de activiteiten van Emmaus. Deze organisatie vangt mensen uit een probleemsituatie op, met name asielzoekers en vluchtelingen. Emmaus biedt hen de mogelijkheid hun leven weer op te bouwen. Bovendien strijdt Emmaus tegen de ‘wegwerpmentaliteit’ en tracht zij waarde terug te geven aan wat is afgedankt. De organisatie verzamelt spullen en verkoopt deze. Daardoor is zij financieel zelfstandig. De eventuele winst komt ten goede aan hulpprojecten in de eigen samenleving en ontwikkelingslanden.

info(040) 527 527
locatieGennerperweg 11
plaatsEindhoven (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl