Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 13 juni 2004    Evangelie van 2004-06-13
 titelDe Doorloper - Inloopdag
beschrijvingIn de zomer van 2004 organiseert het Ignatiushuis te Amsterdam voor de elfde keer de Doorloper van zaterdag 3 t/m zondag 18 juli. Tijdens deze voettocht voor jongeren (tussen 18 en 35 jaar) is er tijd voor vakantie, ontmoeting en bezinning.

Zondag 13 juni is de inloopdag.
Ergens in Nederland gaan we inlopen. Je kunt je reisgenoten alvast leren kennen, je schoenen uitproberen en uittesten hoe het is om met een volle rugzak te lopen. Voor meer informatie over de inloopdag of om je aan te melden kun je het aanmeldingsformulier uit de informatiebrief gebruiken of bellen met het Ignatiushuis.

infoIgnatiushuis
(020) - 679 8207
ignatiushuis@ignatiushuis.nl
www.doorloper.org
locatie
plaatsNederland
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl