Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzaterdag 11 februari 2012    Evangelie van 2012-02-11
 titelRK Rock Solid Basistraining
beschrijving

Op zaterdag 11 februari organiseert Youth for Christ in Brabant de RK Rock Solid basistraining om u kennis te laten maken met dit materiaal. Bent u op zoek naar materiaal voor tieners in uw parochie? Kom kennismaken met Rock Solid en wordt geprikkeld om uw visie op tiener- en jongerenwerk een nieuw impuls te geven!

De basistraining is de plek waar u zichzelf verdiept in jongerencultuur, de Rock Solid programma’s ervaart en oefent. Het is een plek waar u leert van elkaar door het programma heen maar ook door de gesprekken onderling!

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 11 februari 2012
Locatie: Nieuwstraat 17, 5688 BD Oirschot
Entree: Gratis
Lunch: U dient zelf een lunchpakket mee te nemen

Programma

09:30 uur Ontvangst met koffie en thee
09:45 uur Opening
10:00 uur Track 1 - Rock Solid ervaren
11:00 uur Visie Rock Solid bespreken
11:45 uur Jongerencultuur ontdekken
12:30 uur Lunch
13:30 uur Track 2 - Rock Solid oefenen
15:30 uur Afsluiting met gebed
16:00 uur Naar huis

De training wordt u gratis en vrijblijvend aangeboden zodat u kennis kan maken met Rock Solid RK. Aarzel niet en geef u (en de potentiële tienerleiders in uw parochie) op voor deze training door te bellen of een emailtje te sturen naar het onderstaande email adres.

info

Linda de Graaf
Coördinator Rock Solid Rooms Katholiek
(06) 1710 2674
Linda.degraaf@yfc.nl
www.yfc.nl

locatieNieuwstraat 17
plaatsOirschot (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl