Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerdinsdag 20 september 2011    Evangelie van 2011-09-20
(Prinsjesdag)
begintijd19:00 uur
 titelAfscheidsviering Sander Kesseler
beschrijving

Priesterstudent Sander Kesseler gaat in september voor een periode van 10 maanden naar West-Oeganda, op uitnodiging van de aartsbisschop mgr. Paul Bakyenga.

In Oeganda zal hij les geven op een middelbare school en zorg dragen voor de geestelijke begeleiding. Deze school is de enige openbare school in een straal van 100 kilometer, is door de Rooms-Katholieke Kerk gefinancierd en in een korte tijd uitgegroeid van 200 naar 800 leerlingen. Hierdoor zijn kwalitatieve problemen ontstaan waardoor Sander ook zal meewerken aan een herstructurering van deze school. Verder zal hij bij deze school een project, welke in 2009 reeds begonnen is, afronden, nl. de bouw van een huis voor 200 meisjes.

Op 20 september vertrekt Sander vanuit Zaventem naar Oeganda. U bent van harte uitgenodigd op de afscheidsviering in de Sint Georgius kerk te Heumen op 17 september om 19.00 uur waarbij pastor A. van Veldhoven de zegen zal geven over het werk en de reis.

info

www.sanderinoeganda.nl

locatieSint Georgius kerk
plaatsHeumen (Gelderland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl