Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Grootseminarie Rolduc
(Rolduc)

Grootseminarie Rolduc

Website E-mail

Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade

(045) 54 66 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 19 mei 2012    Evangelie van 2012-05-19
 titelKennismaking Grootseminarie Rolduc
beschrijving

Grootseminarie Rolduc verwelkomt op 19 mei 2012 jongens en mannen die geïnteresseerd zijn in het priesterschap.

Locatie: Grootseminarie Rolduc, Kerkrade.

“De opdracht van Jezus om mensen tot Zijn leerlingen te maken, klinkt door in alles wat je als priester doet. Overtuig mensen van de kracht van het Evangelie. Laat iedereen delen in de Blijde Boodschap, die mensen ook in deze tijd het èchte geluk kan geven. Misschien is priester worden iets voor jou?” Het is een uitnodiging van Grootseminarie Rolduc in Kerkrade aan alle jongens en mannen om eens bij de priesteropleiding van het bisdom een kijkje te komen. 

Dat kan op zaterdag 19 mei. Geïnteresseerden kunnen dan een dag met de seminariegemeenschap meedraaien, de sfeer proeven, samen liturgie vieren en met studenten en docenten praten.

info

Rector Vries
(045) 54 66 810
rector@rolduc.nl
www.rolduc.nl/index.php

organisatieGrootseminarie Rolduc
locatieGrootseminarie Rolduc, Heyendallaan 82
plaatsKerkrade (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl