Vandaag is dinsdag 17 september
Prinsjesdag / Heilige Lambertus
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 10 september 2011    Evangelie van 2011-09-10
begintijd10:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelInspiratiedag rond diaconie met Erik Borgman
beschrijving

10 september 2011 is er een inspiratiedag voor iedereen die zich inzet voor diaconale projecten in de regio Rotterdam. Van 10.00 – 15.00 uur zijn er workshops in de Immanuelkerk, Berlagestraat 96 in Rotterdam. Prof. Dr. Erik Borgman verzorgt een lezing.

Uiteenlopende projecten en initiatieven geven kleur aan de diaconie in Rotterdam. Vele handen dragen zo bij aan een stad die mensen betrekt bij de samenleving. Deze betrokkenheid op een goede en gezonde samenleving is waardevol, voor het heden en voor de toekomst. Van groot belang is het dan ook om met elkaar woorden te geven aan deze inzet en inspiratie.

10 september staan professionals en actieve vrijwilligers stil bij deze inzet via een aantal vragen: ‘wat motiveert en inspireert mij?’; ‘hoe is het gesteld met de onderlinge samenwerking?’ en ‘wat is er nodig om onze diaconie sterk en veerkrachtig te houden in de toekomst?’. Prof. Borgman zal een schets geven van de bouwstenen van een krachtig diaconaal veld.

Organisatie en aanmelden
De bijeenkomst is een initiatief van Project Religie in het Publieke Domein, het bisdom Rotterdam, Stichting KSA/GCW en Stichting Mara. Deelname is kosteloos. Aanmelden is mogelijk via info@maraprojecten.nl / 010-4116085. Er is ruimte voor 80 deelnemers.

info

(010) 411 60 85
info@maraprojecten.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatieImmanuelkerk, Berlagestraat 96
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl