Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
De Tiltenberg
(Tiltenberg)

De Tiltenberg

Website E-mail

Vormingscentrum van het Bisdom van Haarlem-Amsterdam

De Tiltenberg
Zilkerduinweg 375
2114 AM  Vogelenzang

(0252) 345 345

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 15 oktober 2011    Evangelie van 2011-10-15
begintijd09:00 uur
eindtijd17:30 uur
 titelSymposium over Kerk en Media met Bodar
beschrijving

Op 15 oktober 2011 viert het St. Bonifatius-instituut zijn 12½ jarig bestaan met een symposium over Kerk en Media.

Antoine Bodar, Maarten Jansen, Wim Peeters en Pieter Kohnen
Prof. dr. Antoine Bodar verleent zijn medewerking, evenals drs Maarten Jansen (EO), drs. Wim Peeters en drs. Pieter Kohnen (perssvoorlichter van resp. bisdom Haarlem-Amsterdam en de kerkprovincie), dr. Anke Bisschops en Prof. dr. Paul Koopman, die behalve spreker ook dagvoorzitter is. Mgr. dr. Jozef Punt en hulpbisschop mgr. Jan van Burgsteden zullen eveneens aanwezig zijn.

De dag begint met Lauden en Eucharistie om 9.00 uur en wordt om 17.05 met de vespers afgesloten. Het aantal aanmeldingen loopt tegen de honderd personen, zodat er nog maar enkele plaatsen vrij zijn. Een lunch is bij het programma inbegrepen; er wordt een - hopenlijk royale - vrije bijdrage gevraagd.

Bonifatius-instituut
Eind 1998 werd een begin gemaakt met de opleiding van permanente diakens, catechisten en andere gelovigen die hun theologische kennis willen verdiepen en meestal ook binnen de kerk werkzaam en dienstbaar willen zijn. De opleiding is onder de bescherming van Sint-Bonifatius (+ 754) gesteld, die net als Sint-Willibrord en enige tijd met hem samen, werkte aan de evangelisatie van de Lage Landen. De zesjarige opleiding vindt om de paar weken op zaterdagen en tijdens enkele studieweken plaats. De twee eerste jaren vormen een soort basis-cursus. Voorts bestaat de mogelijkheid een verkorte opleiding te doen.

info

(0252) 345 345
mkarsten@tiltenberg.org
www.tiltenberg.org

organisatieDe Tiltenberg
locatieDe Tiltenberg, Zilkerduinweg 375
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl