Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervrijdag 12 t/m zondag 14 augustus 2011    Evangelie van 2011-08-12
 titelWereldcongres r.k. universiteiten
beschrijving

In de Spaanse stad Avila heeft van 12 tot 14 augustus het eerste internationale congres plaats van rooms-katholieke universiteiten.

Naar het congres komen meer dan 550 bisschoppen, theologen en studenten uit 41 landen om zich te bezinnen op de identiteit en de opdracht van rooms-katholieke universiteiten. De ontmoeting is opgebouwd rondom voordrachten, debatten en erediensten.

Paus Benedictus XVI zal een bezoek brengen aan het congres. Hij reist vervolgens door naar Madrid, waar van 16 tot 21 augustus de rooms-katholieke Wereldjongerendagen worden gehouden.

info
locatie
plaatsAvila (Spanje)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl