Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 31 oktober t/m maandag 1 november 2004    Evangelie van 2004-10-31
 titelHaagse bedevaart naar Maria van Kevelaer
beschrijvingOp zondag 31 oktober en maandag 1 november 2004 organiseert de Haagse Bedevaarten een volledig verzorgde tweedaagse bedevaart naar het bekende Maria-oord Kevelaer in Duitsland.

Op zondag wordt eerst afgereisd naar de H. Lidiuinabasiliek (Schiedam) voor een plechtige Hoogmis. Aansluitend wordt vertrokken naar Kevelaer. 's Avonds is er een plechtig Lof in de Kaarsenkapel, die wordt afgesloten met een lichtprocessie ter ere van Maria. Aansluitend wordt gezamenlijk een kopje koffie gedronken.
Op maandag zal in de basiliek van Kevelaer het bede-vaartjaar worden afgesloten. Na afloop van een pontificale Hoogmis zullen de pelgrims-poorten van de basiliek worden gesloten en de Pauselijke zegen worden gegeven. Aan het eind van de middag wordt weer vertrokken naar huis.

Opstapplaatsen: Delft, Den Haag en Schiedam.

infoHaagse Bedevaarten
(010) 4149577
aanmelding@bedevaarten.nl
www.bedevaart.nl
locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl