Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 6 november 2011    Evangelie van 2011-11-06
 titelLandelijke Themazondag Christen zijn op werk
beschrijving

De werkgroep Christen-zijn op je werk roept 6 november uit tot Landelijke Themazondag Christen-zijn op je werk. Op deze manier hoopt zij opnieuw aandacht te krijgen voor de uitdagende vraag hóe je op een goede manier christen kunt zijn op je werk. Aan alle kerken en gemeenten wordt gevraagd op die zondag (of op een andere datum als dat beter schikt) daarbij stil te staan en daarover te preken.

Ook in 2010 was deze themazondag er. Ruim 20 kerken en gemeenten registreerden zich toen als deelnemer en de meeste kerkgangers reageerden enthousiast. Dit jaar wordt gerekend op een grotere deelname.

Er is een speciale informatieve website www.christenzijnopjewerk.nl ingericht met o.a. te gebruiken preekschetsen, toespraken, Bijbelteksten, liederen en verdiepende literatuur(verwijzingen). Op die website kan men zich ook vrijblijvend aanmelden om mee te doen.

info

Maarten Pijnacker Hordijk
(030) 637 13 80 (na 18 uur)
bedrijfsgebed@gmail.com
www.christenzijnopjewerk.nl

locatieKerken en gemeenten
plaatsdiverse
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl